Teknisk servicemedarbejder (halassistent)

søges til Fuglebjerghallen

Har du lyst til at være halassistent? Er du servicemindet? Har du hænderne skruet rigtigt på? Så er du måske den rigtige medarbejder i vores nye team.

Vi søger en fuldtids halassistent til vores halinspektør.

Ansættelse 1. februar 2015 eller snarest derefter. Vi venter gerne på den rigtige kandidat.

Jobbet består primært i at servicere hallens brugere, samt sørge for at hallens anlæg er i orden og sikret.

Der er i jobbet en del rengøringsopgaver samt reparations og vedligeholdelsesopgaver, og arbejdstiderne svinger efter bookingerne i hallerne.

 

Fuglebjerghallen blev indviet i 1967 og en mindre hal blev tilføjet i 1995. Anlægget består i dag af hal A med tribune og hal B med plads til 3 badmintonbaner. Hallen har 9 omklædningsrum, 2 mødelokaler, skydebane samt bortforpagtet Cafeteria.

 

Vi tilbyder

  • fleksible arbejdstider (du er selv med til at tilrettelægge arbejdstiderne)
  • selvstændigt arbejde i rare omgivelser.
  • afvekslende arbejde

 

Vi forventer, at du

  • er fleksibel
  • er servicemindet
  • kan arbejde selvstændigt
  • kan vejlede hallens brugere
  • har håndværkerbaggrund eller ”gør det selv” evner
  • har erfaring med rengøring
  • er vant til at bruge PC

 

Løn og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst mellem KL og FOA, for teknisk servicepersonale.

 

Vil du vide mere

Du er velkommen til at kontakte halinspektør Benny Jacobsen på telefon 4041 6050.

Send din ansøgning hurtigst muligt, dog senest den 15. januar 2015. Vi indkalder løbende til samtaler.

Vi lægger vægt på dine kompetencer, og hvordan din profil matcher selve jobbet samt værdierne i vores organisation.

 

Du sender din ansøgning til:

Fuglebjerghallen, Byagervej 2, 4250 Fuglebjerg  Att. Halinspektør Benny Jacobsen eller mail til: assistent@fuglebjerghallen.dk, skriv dit fulde navn og ikke andet i emnefeltet.

Vedhæft CV og evt. anbefalinger og udtalelser fra tidligere arbejdsgivere og udannelsessteder.

 

Vi glæder os til at høre fra dig!

Fuglebjerg Hallen og Grønbrohallen indleder samarbejde

 

Bestyrelserne for Fuglebjerg Hallen og Grønbrohallen har ved et fællesmøde besluttet, at indlede et samarbejde på det personalemæssige område. Samarbejdsaftalen betyder således ikke, at de 2 haller sammenlægges, men alene at bruge de fælles personaleressourcer bedst muligt.

Halinspektør i Fuglebjerg Hallen, Bjarne Nielsen, ønsker efter 38 år som halinspektør at gå på pension, og det nye samarbejde hallerne imellem betyder derfor, at halinspektør i Grønbrohallen, Benny Jacobsen, også bliver halinspektør i Fuglebjerg Hallen.

Det øvrige personale i de 2 haller fortsætter uændret, dog således, at det på sigt vil være naturligt, at de øvrige medarbejdere indgår i en samlet stab for de 2 haller for på den måde at udnytte de fælles ressourcer mest rationelt.

Bestyrelserne er enige om, at samarbejdet både vil give mulighed for flere fælles større arrangementer og rummer potentiale for, at større vedligeholdelsesopgaver kan gennemføres hurtigere og billigere. Dermed sikrer aftalen også, at de aktive og frivillige i foreningslivet får de bedst mulige rammer inden for den givne økonomi.

”Med denne samarbejdsaftale er hal bestyrelserne klart på forkant af den økonomiske stramning i kommunen, som også vil ramme fritidsområdet”, forklarer Jan Kinnberg, formand for Grønbrohallens bestyrelse.

For yderligere at kunne modstå nedskæringer i de kommunale tilskud, er det bestyrelsernes erklærede mål at indføre teknologi, så hallerne kan benyttes 24/7 uden yderligere personaleressourcer. Dette vil give brugerne helt andre muligheder og langt større fleksibilitet end i dag.

Det vil senere blive meddelt, hvornår Bjarne Nielsen stopper i Fuglebjerg Hallen, så der vil blive lejlighed til, at sige farvel til Bjarne og goddag til Benny.

Fuglebjerg, den 7. september 2014